1ο Ράλλυ Ιστορικού Αυτοκινήτου - 21 Μαρτίου 2004

 

 

Εξήντα συμμέτοχες στο πρώτο Ράλλυ ιστορικού αυτοκινήτου της ΚΟΑΑ

 

Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2004 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας ιστορικού αυτοκινήτου, που ήταν κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου, με διοργανωτές τον Σύνδεσμο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου Κύπρου και την Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού, χορηγός του αγώνα  ήταν η μπύρα ΛΕΩΝ.

 

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή εξήντα αυτοκίνητα αλλά εκκίνησαν τα πενήντα τρία. Στις 10:00 δόθηκε η εκκίνηση από το κάστρο Λεμεσού και τα αυτοκίνητα πέρασαν από την Μονή, Ασγάτα, Καλαβασό, Τόχνη, Μαρόνι και τερμάτισαν στο Ζύγι στις 13:00.

 

Πρώτοι στην γενική κατάταξη τερμάτισαν οι Νίκος Ματθαίου, Έκτωρ Τουφεξής με αυτοκίνητο   Morris Μinor traveler του 1966. Δεύτεροι γενικής Τάσος Αναστασίου, Έβρος Παπαδόπουλος με αυτοκίνητο MGB GT του 1969. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κώστας Γεωργίου, Άντρος Χατζηγέρος με αυτοκίνητο Holden του 1966. Το παλαιότερο αυτοκίνητο που τερμάτισε ήταν ένα Austin six του 1937 με οδηγό τον Χρίστο Χριστοδούλου. Στην κατηγορία Ε πρώτοι τερμάτισαν οι Αντρέας και Νικόλας Μιχαήλ με αυτοκίνητο Hilman Μinx deluxe του 1955. Στην κατηγόρια F οι Αντρέας και Άντρη Πουρρή με αυτοκίνητο Volvo 122S του 1966. Στην κατηγόρια G Γιάννης Σαββίδης, Αντρέας Κωστή με αυτοκίνητο BMW 2002 του 1971. Πρώτο μικτό πλήρωμα τερμάτισαν οι Χρίστος Γέρος, Μαρίνα Κωνσταντίνου με αυτοκίνητο MG TD του 1950.Με το μικρότερο σε κυβισμό αυτοκίνητο τερμάτισαν οι Αντρέας Σταύρου, Αντρέας Χριστοδούλου με αυτοκίνητο Fiat 600 του 1966.

Χρίστος Γέρος και Μαρίνα Κωνσταντίνου με αυτοκίνητο MG TD του 1950.

 

Πρώτο μικτό πλήρωμα.

 

Χρίστος Χριστοδούλου με αυτοκίνητο Austin Six του 1937.

 

Το παλαιότερο αυτοκίνητο σε χρονολογία που τερμάτισε.

Πάνος και July

Κωνσταντινίδου με αυτοκίνητο E type του 1963.

 

 

Αντρέας Σταύρου και Αντρέας Χριστοδούλου με Fiat 600 του 1966.

 

Το αυτοκίνητο με τον μικρότερο κυβισμό που τερμάτισε.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.

Top Back

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios