Πάφος Ράλλυ Σπριντ  -  25 Απριλίου 2004

 

Ο Κυριάκος Ιωαννίδης νικητής του Αγώνα

 

Την Κυριακή 25 Απριλίου 2004 διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας ταχύτητας με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου (ΣΑΠ) και χορηγό την εταιρεία S.C. MOTORS, ο οποίος προσμετρά στο Παγκύπριο πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου (ΚΟΑΑ) το οποίο εγκρίνεται και αξιολογείται από τον ΚΟΑ.

 

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή είκοσι οκτώ αθλητές. Το πρωί της Κυριακής στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα παρουσιάστηκαν είκοσι επτά και πέρασαν από την γραμματεία οι είκοσι έξη οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα. Τον αγώνα και την κατηγόρια Α κέρδισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης αφού ο κυρίως αντίπαλος του, Μάριος Παναγιώτου εγκατέλειψε λόγο μηχανικής βλάβης από τα δοκιμαστικά. Δεύτερος γενικής και πρώτος στην κατηγόρια S τερμάτισε ο Άλκης Πολυκάρπου, τρίτος γενικής και πρώτος Ν  ο Αντρέας Τσαγκάρης. Την κλάση Α8 κέρδισε ο Ηρακλής Βελισαρίου, την Α7 ο Αντρέας Χατζηαντρέας, την Α6 ο Γιώργος Πατουρής, την Α5 ο Χρυσόστομος Παντελή, την Ν3 ο Μιχάλης Σταύρου, την Ν4 ο Στέλιος Παπαστυλιανού, την S9 ο Χάρης Φαίδωνος, την S10 ο Ιάκωβος Πενταράς, και την S11 ο Νίκος Σπύρου.   

Κυριάκος Ιωαννίδης με  αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer.

 

Νικητής του αγώνα.

Άλκης Πολυκάρπου με το κατηγορίας S αυτοκίνητο Mitsubishi Galant VR4.

 

Δεύτερος γενικής του αγώνα.

 

Ο Παφίτης οδηγός Αντρέας Τσαγκάρης με το Mitsubishi Lancer Evo IV.

Τρίτης Γενικής κατάταξης.

Νικηφόρου Άθως με το πολύ δυνατό και θεαματικό Ford Escort.

 

Πρώτος κλάσης S12.

Πέτρος Παντελή με το μικρό Fiat Cinquecento.

 

2ος Κλάσης Α5.

 

 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.

Top Back

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios