Ράλλυ Ανατολικό Σαφάρι  -  6 & 7 Μαρτίου 2004

 

Θωμά Τσιπς νικητές του Ράλλη  Ανατολικό Σαφάρι

 

Το Σαββατοκύριακο 6 -7 Μαρτίου διεξήχθη το Ράλλυ ανατολικό σαφάρι που προσμετρά, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα το οποίο είναι κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου που εγκρίνεται και αξιολογείται από τον ΚΟΑ.

Διοργανωτής του αγώνα ήταν η Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου με χορηγό  την εταιρία ECTORAS DEVELOPERS.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν τριάντα τρία πληρώματα από τα τριάντα τέσσερα που δήλωσαν συμμετοχή, τα οποία είχαν να καλύψουν εκατό σαράντα πέντε αγωνιστικά χιλιόμετρα. Ο αγώνας ήταν σκληρός και γρήγορος με δώδεκα εγκαταλείψεις και ο συναγωνισμός έντονος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το Σάββατο εγκατέλειψαν στην πρώτη ειδική διαδρομή ο Πέτρος Κώστα στην δεύτερη ειδική διαδρομή ο Στέλιος Παπαστυλιανού, Κουλής Ξενοφώντος και Στέλιος Χαραλάμπους. Στην τέταρτη ειδική διαδρομή Μιχάλης Ιωάννου και Παντελής Πάμπουκκας. Την Κυριακή εγκατέλειψαν στην ενδέκατη ειδική διαδρομή ο Πέτρος Παντελή στην δωδέκατη ο Δώρος Κωνσταντίνου και στην δέκατη τέταρτη ο Παναγιώτης Θεοφανίδης.

 

Την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη κέρδισε ο πρωταθλητής Χριστάκης Θωμά με συνολικό χρόνο 1:24:13 την δεύτερη ο Δημήτρης Παπασάββας με 1:24:17 και την τρίτη ο Μανώλης Κουλουμάς με 1:28:39. Στην κατηγορία Ν κέρδισε ο Δημήτρης Παπασάββας και την κατηγορία 2wd ο Σίμος Γαλαταριώτης.

Χριστάκης Θωμά και Κώστας Γεωργίου (Chips) με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo VII.

 

Νικητές του αγώνα.

Μανώλης Κουλουμάς και Αντρέας Ιωάννου (Kividas)  με Mitsubishi Lancer Evo V.

 

Τρίτος Γενικής Κατάταξης.

Βαγγέλης Παναγιώτου και Νικόλας Γεωργίου με Hyundai Accent.

 

 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.

Top Back

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios