Ακόμη μια νίκη για τον Ιωαννίδη στον αγώνα ταχύτητας Αμμοχώστου

 

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο αγώνας ταχύτητας Αμμοχώστου που προσμετρά στο Παγκύπριο πρωτάθλημα, το οποίο είναι κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου (KOAA) το οποίο εγκρίνεται και αξιολογείται από τον ΚΟΑ. Διοργανωτής του αγώνα ήταν η Λέσχη Αυτοκινήτου  Αμμοχώστου.

Νικητής του αγώνα και της κατηγορίας Α ο Κυριάκος Ιωαννίδης με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer evo IV αφού στην δεύτερη προσπάθεια έγραψε τον καλύτερο χρόνο 2:28,942. Την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης κέρδισε  ο Μάριος Παναγιώτου με αυτοκίνητο   Mitsubishi Lancer evo VΙ και χρόνο 2:30,198, και στην τρίτη θέση κατετάγη ο Ιάκωβος Πενταράς  με αυτοκίνητο   Mitsubishi Lancer evo IΙΙ και χρόνο 2:34,604. Την τέταρτη θέση και την κατηγορία Ν κέρδισε ο Στέλιος Παπαστυλιανού με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer evo IV και χρόνο 2:35,137, την πέμπτη θέση κέρδισε ο Αντρέας Τσαγκάρη με αυτοκίνητο   Mitsubishi Lancer evo IV και χρόνο 2:39,751. Την έκτη θέση της γενικής κατάταξης και την κατηγορία 2wd όπως και την Α7 κέρδισε ο Δημήτρης Πιερή  με αυτοκίνητο  Opel Astra Gsi και χρόνο 2:45.178. Την έβδομη θέση και την Α6 κέρδισε ο Ευάγγελος Παναγιώτου με αυτοκίνητο Hyundai Accent και χρόνο 2:45,957 και την όγδοη θέση κέρδισε ο Περικλής Νικολαίδης με αυτοκίνητο Seat  Ibiza Gti  και χρόνο 2:46,661.

Κυριάκος Ιωαννίδης με  αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer.

 

Νικητής του αγώνα και του Group A.

Μάριος Παναγιώτου με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo VI.

Δεύτερος νικητής του αγώνα.

Ιάκωβος Πενταράς με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo III.

Τρίτος στη Γενική Κατάταξη.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.

Top Back

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios