Ο Ιωαννίδης νικητής στον αγώνα ταχύτητας Αμμοχώστου

 

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2004 διεξήχθη ο τέταρτος αγώνας του Παγκύπριου πρωταθλήματος ταχύτητας από τους επτά που έχει προκηρύξει η Κυπριακή Ομοσπονδία Αγωνιστικού Αυτοκινήτου. Στον αγώνα που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου με την ευγενή χορηγία του Γκαράζ Κώστας Πέτρου δηλώσαν συμμετοχή τριάντα οκτώ αθλητές από τους οποίους οι τριάντα έξη ξεκίνησαν τον αγώνα.

 

Νικητής του αγώνα και της κατηγορίας Α ο Κυριάκος Ιωαννίδης με Mitsubishi Lancer Evo IV με χρόνο 2:31,058 ο οποίος τον πέτυχε από την πρώτη προσπάθεια και δε χρειάστηκε να τρέξει δεύτερη, την δεύτερη θέση γενικής και την κατηγορία Ν κέρδισε ο Δημήτρης Παπασάββας με Mitsubishi Lancer Evo VII και χρόνο 2:35,167, την τρίτη θέση κέρδισε ο Ιάκωβος Πενταράς με  Mitsubishi Lancer Evo III με χρόνο 2:35,679, την κατηγορία  S κέρδισε ο Αλκης Πολυκάρπου με Mitsubishi Galant VR4 με χρόνο 2:35,839, την κατηγορία 2WD ο Δημήτρης Πιερή με Opel Astra Gsi και χρόνο 2:44,417.

 

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο περσινός πρωταθλητής Μάριος Παναγιώτου  αφού εγκατέλειψε τον αγώνα από ανατροπή του αυτοκινήτου του και δεν  κατάφερε να πραγματοποιήσει κανένα επίσημο γύρο. 

Κυριάκος Ιωαννίδης με  αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer.

 

Νικητής του αγώνα σε παλαιότερη φωτογραφία.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.

Top Back

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios