Ο Ιωαννίδης και πάλη νικητής στη Λάρνακα

 

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2004 διεξήχθη ο έκτος από τους επτά αγώνες ταχύτητας του πρωταθλήματος που προκήρυξε η Κυπριακή Ομοσπονδία Αγωνιστικού Αυτοκινήτου, το οποίο εγκρίνεται και αξιολογείται από τον ΚΟΑ, διοργανωτής του αγώνα ήταν το σωματείο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 36 αθλητές από τους οποίους οι 32 πέρασαν το πρωί από την γραμματεία του αγώνα. Τον αγώνα και την κατηγορία Α κέρδισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo IV και χρόνο 1,31,366, την δεύτερη θέση και την κατηγορία S κέρδισε ο Πάμπος Λαός με αυτοκίνητο Mitsubishi Gallant VR4 με χρόνο 1,34,983, την τρίτη θέση κέρδισε ο Γιώργος Χατζησάββας με αυτοκίνητο Mitsubishi Gallant VR4 και χρόνο 1,35,432, την πέμπτη θέση και την κατηγορία Ν κέρδισε ο Στέλιος Παπαστυλιανού  Mitsubishi Lancer Evo IV και χρόνο 1,37,154, την όγδοη θέση και την κατηγόρια 2wd κέρδισε ο Δημήτρης Πιερή με αυτοκίνητο Opel Astra Gsi με χρόνο 1.38,554.

Κυριάκος Ιωαννίδης με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo IV.

 

Νικητής του αγώνα και του Group A.

Γιώργος Χατζησάββας με αυτοκίνητο Mitsubishi Galant VR4.

Τρίτος νικητής του αγώνα.

Στέλιος Παπαστυλιανού με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo IV.

 

Πέμπτος της Γενικής Κατάταξης.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.

Top Back

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios