1ος Αγώνας Ταχύτητας στη Λεμεσό  -  15 Φεβρουαρίου 2004

 

Την Κυριακή 15 Φεβρουάριου 2004 διεξάχθηκε ο πρώτος αγώνας ταχύτητας της χρόνιας από την Λέσχη Αυτοκίνητου Λεμεσού με  χορηγό το "Γκαράζ Άλκης".  Ο αγώνας συγκέντρωσε 34 συμμετοχές. Υπήρχε έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες και πλούσιο θέαμα που κράτησε τους θεατές σε αγωνιά μέχρι το τέλος του αγώνα. 

 

Στη γενική κατάταξη πρώτοι τρεις τερμάτισαν οι Μάριος Παναγιώτου, Κυριάκος Ιωαννίδης και Μανώλης Κουλουμάς.  Στην κατηγόρια Ν πρώτοι τρεις τερμάτισαν οι Αντώνης Τσαγγαράς, Στέλιος Παπαστυλιανού και Ευτύχιος Τρύφωνος.  Στα αυτοκίνητα με κίνηση στους δυο τροχούς ήταν οι Δημήτρης Πιερή, Βαγγέλης Παναγιώτου και Κούλλης Ξενοφώντος.  Στην κατηγόρια S οι Άλκης Πολυκάρπου, Νίκος Σπύρου και Περικλής Νικολάου.  Τέλος, στα αυτοκίνητα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς πρώτος τερμάτισε ο Αντώνης Ευστάθιου.  Στη φωτογραφία φαίνεται ο περσινός πρωταθλητής και νικητής του αγώνα Ταχύτητας Λεμεσού, ο Μάριος Παναγιώτου.

 

 

Από αριστερά ο Κώστας Γεωργίου (Chips) Αλυτάρχης του αγώνα με του πρώτους 3 νικητές,

Μανώλης Κουλουμάς, Μάριος Παναγιώτου και Κυριάκος Ιωαννίδης

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε την πιο πάνω φωτογραφία με καλύτερη διαύγεια.

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios