Εκδήλωση Απονομής Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 2003

 

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αγωνιστικού Αυτοκινήτου διοργάνωσε εκδήλωση την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2004 στην οποία έγινε η απονομή των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 2003.

 

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Pavilion Club στη Λευκωσία παρευρέθηκαν πλήθος αθλητών και φίλων του αυτοκινηταθλήματος.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με σχετική ομιλία. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του ΣΟΣΑΑΚ Μανώλη Κουλουμά και του εκπροσώπου των Σωματείων-Μελών της Ομοσπονδίας Μάριου Πουλλίτα.

 

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε στον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ντίμη Κακογιάννη για την αφιλοκερδή προσφορά του στην Ομοσπονδία. Για την προσφορά τους στην εγκαθίδρυση της Ομοσπονδίας και γενικότερα στο άθλημα του αυτοκινήτου τιμήθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΟΣΑΑΚ Μανώλης Κουλουμάς και ο εκπρόσωπος των Σωματείων-Μελών Μάριος Πουλλίτας.

Τιμητική διάκριση επίσης απονεμήθηκε στον αθλητή Παναγιώτη Νέο για την αθλητοπρεπή συμπεριφορά του σε αγώνα ράλλυ του 2004.

 

Στα Σωματεία-Μέλη της ΚΟΑΑ παραδόθηκε η πρώτη χορηγία του ΚΟΑ για το 2004.

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Ράλλυ και Ταχύτητας για το έτος 2003.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χρίστος Ηλιάδης (αριστερά) απονέμει στον αθλητή Μενέλαο Μελισσά την επιχορηγία του ΚΟΑ για το έτος 2003 για τη συμμετοχή του σε αγώνες εξωτερικού.

Ο κ. Άλκης Λογγίνος (αριστερά) παλαιός αθλητής του αυτοκινήτου και τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας παραδίνει τιμητική πλακέτα στον αθλητή και πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα και στην Ομοσπονδία.

Ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Στυλιανού (αριστερά) απονέμει το κύπελλο στον Πρωταθλητή Ταχύτητας 2003, Μάριο Παναγιώτου.

Ο Ταξίαρχος Αεροπορίας κ. Αθανασίου (αριστερά)  απονέμει το κύπελλο στον Πρωταθλητή Ράλλυ 2003, Χριστάκη Θωμά.

Αναμνηστική φωτογραφία των πρώτων τριών νικητών αγώνων Ράλλυ και Ταχύτητας 2003

μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

 

 


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios