Τελετή απονομής Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 2009

 

Σε μια πρωτοφανής επιτυχίας εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2009 στο Country Club στη Λευκωσία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου  βράβευσε τους αθλητές της που διακρίθηκαν στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ράλλυ, Ταχύτητας και Ανάβασης 2009.

Επίσης απονεμήθηκαν τα έπαθλα στους Πρωταθλητές πλαγιολίσθησης και 4χ4 για το ίδιο έτος.

 

 

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση, η οποία σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης (380 άτομα), παρευρέθηκαν οι πλείστοι τιμώμενοι αθλητές με τις οικογένειες και φίλους τους, αρκετοί προσκεκλημένοι και φίλοι του αθλήματος όπως και παλαιά στελέχη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρος της ΚΟΑ κ. Μάριο Πουλλίτα και από τον Πρόεδρο του ΣΟΣΑΑΚ κ. Μανώλη Κουλουμά οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους όσους στέκονται στο πλευρό της Ομοσπονδίας και συμπαραστέκονται στους αγώνες αναβάθμισης του αθλήματος του αυτοκινήτου. Ο κ. Κουλουμάς ανακοίνωσε επίσης επίσημα τη δημιουργία της πρώτης πίστας αυτοκινήτων η οποία θα χρησιμοποιείται για τους σκοπούς του αθλήματος.

 

Μετά την απονομή βραβεύθηκαν επίσης παλαιά στελέχη του αθλήματος για την πολύχρονη προσφορά τους στα Σωματεία τους και γενικά στο άθλημα.

 

Ο ιδιοκτήτης του Country Club Λευκωσίας κ. Κώστας Λαμπριανίδης συνείσφερε το ποσό των 1000 Ευρώ το οποίο μοιράστηκε μεταξύ των πρωταθλητών.


 
 
 
 
 
 
 

 

You need Adobe Acrobat Reader program to view & print the files.

 

 
 
 

  Development & Updating by Marios Olympios