Σεμινάριο Κριτών και Χρονομετρών - 25 με 27 Φεβρουαρίου 05

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αγωνιστικού Αυτοκινήτου επανέλαβε και φέτος το Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Σεμιναρίων μετά από σχετική έγκριση της Ακαδημίας Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με θέματα που αφορούν την διοργάνωση και διεξαγωγή αγώνων αυτοκινήτου και γενικά το Άθλημα του Αυτοκινήτου.

 

Το θέμα της εμπλοκής αξιωματούχων που να είναι πλήρως καταρτισμένοι στους Αγώνες, ήταν πάντοτε ένας από τους βασικούς σκοπούς της Ομοσπονδίας συνδράμοντας έτσι στην ανάπτυξη του αυτοκινηταθλήματος στην Κύπρο.

 

Σε μια προσπάθεια απόκτησης εξειδικευμένων κριτών και χρονομέτρων 

Το σεμινάριο Κριτών & Χρονομετρών που διοργανώθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2005  Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2004 στο  Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Λεμεσού. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου συμπεριλάμβανε ανάλυση των κανονισμών που διέπουν το άθλημα του αυτοκινήτου δίνοντας βαρύτητα στα καθήκοντα, εξουσίες και αρμοδιότητες των Αγωνοδικών & Παρατηρητών των αγώνων. Επίσης αναλύθηκαν και σχολιάσθηκαν παλαιότερες αποφάσεις και διαδικασίες εκδίκασης ενστάσεων όπως και των αναφορών των Παρατηρητών σε παλαιότερους αγώνες.

 

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Μάριος Ολύμπιος για θέματα Αγωνοδικών και ο κ. Κλεάνθης Κλεάνθους για τα θέματα των Παρατηρητών.

 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν άτομα από όλες τις πόλεις, μέλη των Σωματείων-Μελών της Ομοσπονδίας τα οποία θα τοποθετηθούν σε διάφορες Επιτροπές της Ομοσπονδίας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους από τη θέση του Αγωνοδίκη και Παρατηρητή στους αγώνες.

 

 

 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios