Σεμινάριο Κριτών και Χρονομετρών - 25 με 27 Φεβρουαρίου 05

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αγωνιστικού Αυτοκινήτου συνέχισε και φέτος το Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Σεμιναρίων μετά από σχετική έγκριση της Ακαδημίας Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με θέματα που αφορούν την διοργάνωση και διεξαγωγή αγώνων αυτοκινήτου και γενικά το Άθλημα του Αυτοκινήτου.

 

Το θέμα της εμπλοκής αξιωματούχων που να είναι πλήρως καταρτισμένοι στους Αγώνες, είναι πάντοτε ένας από τους βασικούς σκοπούς της Ομοσπονδίας συνδράμοντας έτσι στην ανάπτυξη του αυτοκινηταθλήματος στην Κύπρο.

 

Συγκεκριμένα σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των αγώνων ράλλυ με την απόκτηση καταρτισμένων κριτών και χρονομετρών, η Επιτροπή Αγώνων διοργάνωσε σεμινάριο την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2005 σε καινούργιους κριτές και χρονομέτρες. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο οίκημα της Πολιτικής Άμυνας στη Λευκωσία και το παρακολούθησαν 13 άτομα.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Μάριος Ολύμπιος, Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων και ο κ. Μάριος Πουλλίτας, Πρόεδρος του ΟΦΑ.

 

Μετά το θεωρητικό σεμινάριο της Παρασκευής, ακολούθησε πρακτική εξάσκηση των κριτών κατά τη διάρκεια του ράλλυ Ανατολικό Σαφάρι στο Παραλίμνι το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου 2005. Εκεί οι κριτές και χρονομέτρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έμπυρους κριτές και χρονομέτρες στο έργο τους και να τους δοθεί η ευκαιρία της πρακτικής εξάσκησης αυτών που παρακολούθησαν στο θεωρητικό σεμινάριο.

 

Οι καταρτισμένοι πλέων κριτές και χρονομέτρες θα αναλάβουν κανονικά καθήκοντα στον επόμενο αγώνα ράλλυ στην Πάφο στις 26 & 27 Μαρτίου 2005.

Νέοι κριτές και χρονομέτρες κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους εξάσκησης.

Επιτήρηση πάντοτε από έμπυρο κριτή.

Η ομάδα σε Σταθμό Ελέγχου Χρόνου αναλαμβάνοντας πλήρη καθήκοντα.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios