Ράλλυ Τουλίπας  -  24 - 25 Ιουλίου 2004

 

Οδεύουν προς τον τίτλο Θωμά και Τσιπς

 

Το σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου 2004  διεξήχθη το ράλλυ Τουλίπας, ο πέμπτος από τους επτά αγώνες του φετινού πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου (ΚΟΑΑ). Διοργανωτής του αγώνα ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου (ΟΦΑ) με την ευγενή χορηγία των ελαστικών MICHELIN.

 

Τα τριάντα ένα πληρώματα που ξεκίνησαν τον αγώνα το μεσημέρι του Σαββάτου είχαν να διανύσουν εκατόν δέκα αγωνιστικά χιλιόμετρα σε αγροτικούς δρόμους των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας. Ο αγώνας αποδείχθηκε σκληρός από τα πρώτα χιλιόμετρα αφού από την πρώτη ειδική διαδρομή εγκατέλειψαν τρία πληρώματα, τέσσερα στην δεύτερη, τρία στην τρίτη, ένα στην τέταρτη, πέντε στην πέμπτη και ένα στην όγδοη.  Σημαντικότερες εγκαταλείψεις  του αγώνα ήταν των: Κουλουμά Κυβίδα, Ιωάννου Αριστοδήμου, Φιλίππου Κουρτέλλα, Παναγιώτου Γεωργίου και Πάμπουκα Χριστοφή.

 

Νικητές του αγώνα και της κατηγόριας Α οι πρωταθλητές Θωμά Τσιπς οι οποίοι οδήγησαν το αυτοκίνητο της cool motorsport γρήγορα και χωρίς λάθη στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, κέρδισαν σε οκτώ ειδικές διαδρομές την πρώτη θέση και σε μια την δεύτερη. Στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και την πρώτη της  κατηγόριας Ν κέρδισαν οι πρωταθλητές της συμβατικής κατηγορίας Παπασάββας Ξενοφώντος αφού κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση σε μια ειδική διαδρομή, σε τέσσερις την δεύτερη, και σε τρις την τρίτη. Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και την πρώτη της κατηγορίας 2wd κέρδισαν οι Γαλαταριώτης Ιωάννου αφού κατάφεραν να κερδίσουν σε δύο διαδρομές την δεύτερη θέση και σε δύο την τρίτη. Αξιόλογη ήταν και η συμμετοχή του Ισραηλινού οδηγού Dotan Natav μαζί με τον Παναγίδη αφού κατάφεραν να κερδίσουν σε δύο διαδρομές την δεύτερη θέση και σε δύο την τρίτη.

Χριστάκης Θωμά και Κώστας Γεωργίου (Chips) με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo VI.

 

Νικητές του αγώνα.

Παπασάββας & Ξενοφώντος με Mitsubishi Lancer Evo 7

 

Δεύτεροι Νικητές του αγώνα.

Γαλαταριώτης & Ιωάννου με Honda Civic.

 

Πρώτοι στη κατηγορία με κίνηση στους 2 τροχούς και τρίτη στη γενική κατάταξη.

Dotan Natav και Νίκος Παναγίδης.

 

7η Γενικής Κατάταξης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας στην περίπτωση που χρειάζεστε τις πιο πάνω φωτογραφίες με καλύτερη διαύγεια.


 
 
 
 
 
 
 

 

  Development & Updating by Marios Olympios